Susține-ne în Campionatul de Bine

LSRS participă  cu proiectul Mentorat LSRS la cea de-a cincea ediție a Campionatul de Bine, competiția dedicată organizațiilor neguvernamentale ce vizează finanțarea proiectelor sociale prin intermediul donațiilor individuale.

Competiția este organizată de Bursa Binelui – singura platformă online de donații necomisionate din România și se desfășoară în perioada 5 decembrie 2017 – 19 februarie 2018, cu următorul calendar:

  • 5 decembrie – 18 decembrie 2017, ora 23:59:59 – Sferturile Campionatului de Bine
  • 19 decembrie – 15 ianuarie 2018, ora 23:59:59 – Semifinala Campionatului de Bine
  • 16 ianuarie – 19 februarie 2018, ora 23:59:59 – Finala Plina de Bine

 

Proiectul Mentorat LSRS este un program nonprofit dedicat atât tinerilor elevi studenți români dornici să își continue studiile în străinătate (mentee), cât și celor care au trăit această experiență la facultăți de renume din lume (mentori). Mentorat LSRS dorește să valorifice experiența obținută de studenții români plecați în străinatate, cu scopul de a crea perechi formate din tineri români / studenți în străinătate (mentori/mentees) care să faciliteze procesul de aplicare al elevului/studentului la instituții de învățământ din țara unde mentorul studiază și pe domenii de interes identice sau asemănătoare cu ale mentorului.

Pentru a reuși sa ajungem în Semifinală, trebuie să strângem minim 300 lei din partea a 5 donatori diferiți, iar mai apoi, pentru a ajunge în Finală, vom avea nevoie de cel puțin 1000 lei din 20 de donații diferite.

Dacă crezi în proiectul nostru și dorești să ajuți tinerii români care doresc să studieze în străinătate să intre în contact cu mentori, poți să verifici pagina proiectului, unde vei găsi mai multe informații și butonul pentru a face o donație : https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Mentorat-LSRS

Dacă dorești mai multe detalii, poți să ne scrii un email la mentorat@lsrs.ro sau sa accesezi site-ul http://gostudy.lsrs.ro.

***

Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații.

Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma online de donații necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) la susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *