Cazarea în Spania

flag-35697_640Inchiriere de cameră în apartament comun

Această opțiune este cea mai potrivită și economică pentru acei tineri care doresc mai multă independență și libertate și care vor să împărtășească obiceiurile și stilul lor de viață, cu alte persoane de naționalitate spaniolă sau alte naționalități.

Cum sunt apartamentele comune din Spania?
Apartamentele comune au de la două la șase camere, în care tineri, studenți sau muncitori pot conviețui împreună. Aceștia dispun de zone comune, cum ar fi cameră de zi, bucatarie echipată cu electrodomestice și baie.
Beneficii :
– Ambient tineresc și plăcut în care se poate împărtăși obiceiurile și stilul de viață ale persoanelor de diferite naționalități.
– Libertate totală și independență de a veni și pleca de acasă.
– Puteți găti propriile mese în funcție de preferințele dumneavoastră.
– In general , apartamentele comune sunt perfect echipate și condiționat pentru a asigura confortul chiriașilor.
– O atmosferă cosmopolită foarte recomandata pentru a vă bucura de toate oportunitățile și avantajele oferite intr-un oras din Spania.

 

Inchiriere de apartament individual (Estudio)

In general, aceste apartamente sunt compuse dintr-o intrare, un living spatios și o bucătărie cu toate aparatele care pot fi necesare (cuptor, frigider, placă, cuptor cu microunde …) o cameră pentru una sau două persoane (un pat dublu sau două paturi twin), dotate cu un dulap mare și o baie.

Beneficii:

  • Libertate totala și independență
  • Liniște și confort
  • Intimitate
  • Tariful de închiriere este acelasi indiferent că locuiește o persoană sau două

Puteți căuta mai multe informații despre închirieri de camere sau apartamente pe www.easypiso.com, www.segundamano.es , www.idealista.com, www.emes.es .

Cămin universitar

Căminurile universitare se află în preajma campusurilor universitare și există posibilitatea de a rezerva camere pentru un curs academic complet (septembrie – iunie) sau pentru un trimestru sau semestru, în funcție de necesitățile studenților.

De asemenea, se pot rezerva camere pe zi sau pe săptamana. Este o opțiune de cazare economică și de calitate.

Mai multe informații despre această opțiune de cazare o puteți obține prin intermediul universității și a sistemului RESA www.resa.es.

O bază de date cu căminurile din Spania se poate consulta pe : http://www.residencias.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *