Despre ROad to Success

ROad to Success este un proiect marca Mentorat LSRS adresat tuturor tinerilor elevi și studenți români ce doresc să studieze în străinătate dar nu dispun încă de informațiile utile pentru a face acest pas.

Scopul principal al proiectului este acela de a da un răspuns tuturor întrebărilor ce apar odată cu luarea hotărârii de a studia la o universitate din afară țării (întrebări precum: ce documente sunt necesare, cum trebuie să arate o aplicație de succes, cât de accesibilă este viața într-un anume oraș, care sunt posibilitățile de cazare, etc). În cadrul proiectului sunt dezbătute toate aceste aspecte, bazate pe informații primite de la cei care trăiesc sau au trăit această experiență la facultăți din străinătate, fie ei elevi, studenți sau profesori.

Proiectul ROad to Success s-a născut din dorința de a îi ajuta pe toți cei ce doresc să studieze la o facultate în afara țării să înțeleagă ce presupune acest lucru, să le faciliteze acestora procesul de aplicare precum și cel de acomodare, informații indispensabile însă destul de greu accesibile momentan.

La fel ca orice alt proiect LSRS, și Proiectul ROad to Success este în totalitate condus de voluntari, studenți și absolvenți români ai unor studii în străinătate.

road_to_success_final_modify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *