VREI SĂ MAI FII MENTOR LSRS?

Proiectul de Mentorat LSRS este în procesul creării unei NOI BAZE DE DATE ONLINE. Dacă ești mentor și mai vrei să fii mentor, te rugăm să contactezi Echipa Proiectului de Mentorat LSRS URGENT!

Dacă nu ești mentor și vrei să fii, te poți înscrie în baza noastră de date folosind formularul de pe pagina dedicată mentorilor – http://gostudy.lsrs.ro/mentori/.

This entry was posted in News/Noutăți by Oana Basu-Zharku. Bookmark the permalink.

About Oana Basu-Zharku

După terminarea liceului (Colegiul Național Gheorghe Lazăr), am urmat cursurile Universității Spiru Haret. În 2006 m-am mutat in S.U.A., continuându-mi educația la Fairfield University, de unde am am absolvit summa cum laudae in 2010. Am urmat apoi un master la University of Chicago, de unde am absolvit în august 2011. Domeniul meu de interes este psihologia și în special psihologia culturală. Pe langă școală, m-am implicat în diverse proiecte extracurriculare, cum ar fi săpături Arheologice în West Bank, Luxor, Egipt, internship pe vară în cercetare la University of South Carolina, cât și proiecte ale comunității românești și de promovare a culturii românești, cum ar organizarea şi predarea unei clase de limba/cultura română în cadrul programului Taste of Languages, Rockville High School, Vernon, CT sau participarea în diverse proiecte organizate în cadrul Bisericii Ortodoxe Române Sf. Dimitrie (Easton, CT), și organizarea unei comunități românești mai unite și puternice în Connecticut, SUA prin organizația Românul Corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *