Mesaj Important

Toți elevii/studenții și mentorii care s-au înscris în programul LSRS în luna DECEMBRIE 2012 sunt rugați să se reînscrie! Datorită unei probleme tehnice, aceste înscrieri nu s-au înregistrat corect în baza noastră de date.

Ne cerem scuze și vă asigurăm că vă vom acorda toată atenția de îndată ce vă veți înscrie în baza noastră de date. Dacă aveți orice fel de întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați pe adresa mentorat@lsrs.ro.

Echipa Proiectului de Mentorat

 

This entry was posted in News/Noutăți by Oana Basu-Zharku. Bookmark the permalink.

About Oana Basu-Zharku

După terminarea liceului (Colegiul Național Gheorghe Lazăr), am urmat cursurile Universității Spiru Haret. În 2006 m-am mutat in S.U.A., continuându-mi educația la Fairfield University, de unde am am absolvit summa cum laudae in 2010. Am urmat apoi un master la University of Chicago, de unde am absolvit în august 2011. Domeniul meu de interes este psihologia și în special psihologia culturală. Pe langă școală, m-am implicat în diverse proiecte extracurriculare, cum ar fi săpături Arheologice în West Bank, Luxor, Egipt, internship pe vară în cercetare la University of South Carolina, cât și proiecte ale comunității românești și de promovare a culturii românești, cum ar organizarea şi predarea unei clase de limba/cultura română în cadrul programului Taste of Languages, Rockville High School, Vernon, CT sau participarea în diverse proiecte organizate în cadrul Bisericii Ortodoxe Române Sf. Dimitrie (Easton, CT), și organizarea unei comunități românești mai unite și puternice în Connecticut, SUA prin organizația Românul Corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *