Mentorat LSRS – Căutăm Mentori și Mentees

Mentorat3LSRS consideră că tinerii români reprezintă un izvor de valoare. Prin intermediul proiectelor Mentorat LSRS și Caravana LSRS aceștia sunt ajutați și încurajați să urmeze studiile celor mai prestigioase universități din lume, pentru ca apoi să poată contribui la dezvoltarea pozitivă a României.

Proiectul Mentorat al Ligii Studenților Români în Străinătate (LSRS) s-a născut din dorința valorificării experienței obținute de studenții români plecați în străinătate. Scopul proiectului Mentorat LSRS este de a forma perechi de elevi/studenți români (mentees) și studenți/absolvenți ai unei universități din străinătate (mentori) pentru a-i ajuta pe tinerii aflați la început de drum cu informații despre studiul în străinătate. Proiectul se bucură de peste 340 de mentori înscriși și mai mult de 200 de perechi active, care acoperă 22 destinații de studiu.

Vrei să aplici la o universitate din străinătate, însă nu ești sigur care sunt pașii ce trebuie urmați sau ai nevoie de informații cu privire la țara în care vrei să studiezi? Mentorat LSRS te poate ajuta! Completează formularul de înscriere: https://mentorat.lsrs.ro/imentorati.php, iar noi îți vom găsi un mentor care să aibă răspunsul la întrebările tale!

Dacă studiezi sau ai terminat studiile în străinătate și vrei să împărtășești din experiența ta celor care se confruntă cu aceleași situații, te invităm să devii mentor în cadrul Mentorat LSRS completând următorul formular: https://mentorat.lsrs.ro/imentori.php.

Dacă ai întrebări trimite-ne un email la adresa mentorat@lsrs.ro și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *