Caravana Online LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) dă startul celei de-a șaptea ediții a Caravanei LSRS Online, în primăvara anului 2018. Evenimentul se va desfășura exclusiv în mediul online, iar toate detaliile vor fi anunțate pe paginile de Facebook ale proiectelor Caravana LSRS și Mentorat LSRS.

Proiectul Caravana LSRS Online este continuarea firească a LSRS Face2facebook și se adresează tinerilor interesați de studiul în străinătate. Prin intermediul proiectului, aceștia vor avea ocazia să intre în contact direct, online, cu studenți români de pe trei continente, ce studiază în țări precum Danemarca, Spania, Olanda, Germania, Austria, Franța, Italia, SUA, UK, Norvegia, Belgia, Suedia etc.

În contextul unui interes din ce în ce mai mare al tinerilor pentru oportunitățile oferite de educația în străinătate, Caravana LSRS Online își dorește să-i sprijine facilitându-le accesul la informații cât mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiază în diferite țări ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea și orientarea personalizată a tinerilor pentru a avea acces la oportunitățile academice din afara țării, ghidarea lor în procesul de îndeplinire a formalităților de aplicare și admitere, dar și oferirea de consultanță după finalizarea acestui proces.

Moderatorii discuțiilor vor fi înșiși voluntarii LSRS cu experienţă, studenți sau absolvenți ai unui ciclu de studii în universități din străinătate.

Programul seminariilor online va fi anunțat în curând!

Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe paginile de Facebook ale proiectelor Caravana LSRS și Mentorat LSRS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *