Eveniment — Caravana LSRS Face2Facebook

Liga Studenților Români din Străinătate va invită între 22 şi 29 aprilie să participaţi la
Caravana LSRS Face2Facebook, un proiect online dedicat celor interesaţi de efectuarea unor studii universitare în străinatate. Parte integrantă a campaniei Go Study, Caravana Face2Facebook reprezintă punctul de convergenţă al câtorva proiecte LSRS aflate în desfăşurare şi oferă ocazia unică de a intra în contact direct cu studenţi români de pe trei continente.

Prin intermediul unor sesiuni LIVE de întrebări și răspunsuri pe pagina de Facebook Go Study LSRS, acest proiect oferă tinerilor interesaţi posibilitatea de a
interacţiona direct cu studenţi şi absolvenţi români din străinătate împărtăşind din experienţa lor de studiu şi trai de peste hotare. Pe langă oportunitatea de a dialoga cu studenţi aparţinând celor mai reputate sisteme universitare europene, precum Marea Britanie, Franţa şi Germania, Caravana Face2Facebook oferă posibilitatea schimbului de informații cu studenți români de peste ocean, din SUA, sau din arii universitare exotice, precum Turcia sau China.

Sesiunile online ale Caravanei LSRS Face2Facebook 2012 se adresează deopotrivă elevilor
şi studenţilor atât din România, cât şi celor din afara graniţelor, care aspiră să îşi completeze formarea universitară în străinătate.

Mai multe detalii se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/256743131080981/277082002380427/?notif_t=like
Echipa Caravana LSRS Face2Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *