Caravana LSRS Online – editia a VI-a

Copy of Caravana1 onlineLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) dă startul celei de-a șasea ediții a Caravanei LSRS Online, între 29 mai și 2 iunie 2017.

Evenimentul se va desfășura exclusiv în mediul online, iar înscrierile se fac aici: https://goo.gl/V3uLtz

 

Proiectul Caravana LSRS Online este continuarea firească a LSRS Face2facebook și se adresează tinerilor interesați de studiul în străinătate. Prin intermediul proiectului, aceștia vor avea ocazia să intre în contact direct, online, cu studenți români de pe trei continente, ce studiază în țări precum Danemarca, Spania, Olanda, Germania, Austria, Franța, Italia, SUA, UK, Belgia etc.

În contextul unui interes din ce în ce mai mare al tinerilor pentru oportunitățile oferite de educația în străinătate, Caravana LSRS Online își dorește să-i sprijine facilitându-le accesul la informații cât mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiază în diferite țări ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea și orientarea personalizată a tinerilor pentru a avea acces la oportunitățile academice din afara țării, ghidarea lor în procesul de îndeplinire a formalităților de aplicare și admitere, dar și oferirea de consultanță după finalizarea acestui proces.

Moderatorii discuțiilor vor fi înșiși voluntarii LSRS cu experienţă, studenți sau absolvenți ai unui ciclu de studii în universități din străinătate.

Programul seminariilor online ale Caravanei LSRS Online 2017 este următorul:

  • SUA – 29 mai, ora 20
  • Olanda și Danemarca – 30 mai, ora 20
  • UK – 31 mai, ora 20
  • Spania și Italia – 31 mai, ora 21
  • Franța și Belgia – 1 iunie, ora 20
  • Germania și Austria – 2 iunie, ora 20

Înscrierile se fac aici: https://goo.gl/V3uLtz

Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe paginile de Facebook ale proiectelor Caravana LSRS și Mentorat LSRS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *